Coldfest gastronormbakken Er zijn geen producten in deze categorie.

Maak een keuze uit de volgende subcategorieën

 • Gastronormbak CF 1/2

  Deze 1/2 Coldfest gastronormbakken blijven tot 6 uur gekoeld op of onder de HACCP-richtlijnen van 4*C. De Coldfest gastronormbakken voldoen aan de standaard gastronormafmetingen en kunnen worden gebruikt voor direct contact met alle soorten etenswaren.

 • Gastronormbak CF 1/3

  De Coldfest gastronormbakken voldoen aan de standaard gastronormafmetingen en kunnen worden gebruikt voor direct contact met alle soorten etenswaren. Deze 1/3 Coldfest gastronormbakken blijven tot 6 uur gekoeld op of onder de HACCP-richtlijnen van 4*C.

 • Gastronormbak CF 1/6

  Deze 1/6 Coldfest gastronormbakken blijven tot 6 uur gekoeld op of onder de HACCP-richtlijnen van 4*C. De Coldfest gastronormbakken voldoen aan de standaard gastronormafmetingen en kunnen worden gebruikt voor direct contact met alle soorten etenswaren. 

 • ColdFest rond

  Deze ronde Coldfest gastronormbakken voldoen aan de standaard gastronormafmetingen en kunnen worden gebruikt voor direct contact met alle soorten etenswaren. Deze ronde Coldfest gastronormbakken blijven tot 6 uur gekoeld op of onder de HACCP-richtlijnen van 4*C.