Tritan BPA vrij Gastronormbakken Er zijn 30 producten.

Maak een keuze uit de volgende subcategorieën

 • Gastronormbak BPA vrij 1/1

  Deze hoogwaardige Tritan gastronormbak van 1/1 gastronorm bevat geen Bisphenol A. De bak is reuk- en smaakvrij dus uitermate geschikt voor het bewaren van voedsel. De Tritan BPA vrij gastronormbak 1/1 heeft een zeer heldere transparantie.

 • Gastronormbak BPA vrij 1/2

  Deze hoogwaardige Tritan gastronormbak van 1/2 gastronorm bevat geen Bisphenol A. De bak is reuk- en smaakvrij dus uitermate geschikt voor het bewaren van voedsel. De Tritan BPA vrij gastronormbak 1/2 heeft een zeer heldere transparantie.

 • Gastronormbak BPA vrij 1/3

  Deze hoogwaardige Tritan gastronormbak van 1/3 gastronorm bevat geen Bisphenol A. De bak is reuk- en smaakvrij dus uitermate geschikt voor het bewaren van voedsel. De Tritan BPA vrij gastronormbak 1/3 heeft een zeer heldere transparantie.

 • Gastronormbak BPA vrij 1/4

  Deze hoogwaardige Tritan gastronormbak van 1/4 gastronorm bevat geen Bisphenol A. De bak is reuk- en smaakvrij dus uitermate geschikt voor het bewaren van voedsel. De Tritan BPA vrij gastronormbak 1/4 heeft een zeer heldere transparantie.

 • Gastronormbak BPA vrij 1/6

  Deze hoogwaardige Tritan gastronormbak van 1/6 gastronorm bevat geen Bisphenol A. De bak is reuk- en smaakvrij dus uitermate geschikt voor het bewaren van voedsel. De Tritan BPA vrij gastronormbak 1/6 heeft een zeer heldere transparantie.

 • Gastronormbak BPA vrij 1/9

  Deze hoogwaardige Tritan gastronormbak van 1/9 gastronorm bevat geen Bisphenol A. De bak is reuk- en smaakvrij dus uitermate geschikt voor het bewaren van voedsel. De Tritan BPA vrij gastronormbak 1/9 heeft een zeer heldere transparantie.

Per pagina
Toon 1 - 24 van de 30 artikelen
Toon 1 - 24 van de 30 artikelen