Gastronormbak RVS 1/6 Er zijn 34 producten.

Maak een keuze uit de volgende subcategorieën

 • Kitchen Line

  Kitchen Line gastronormbakken 1/6 van roestvaststaal. Door gladde randen eenvoudig te reinigen. Geschikt voor gebruik in ovens, koelkasten, bain-marie systemen en chafing dishes. Lichtere kwaliteit dan de Profi Line serie, maar even stabiel door speciaal versterkte hoeken.

 • Profi Line

  Profi Line Gastronormbakken 1/6 van hoge kwaliteit roestvaststaal 18/10. Zeer solide design. Gladde randen en eenvoudig te reinigen.
  Geschikt voor gebruik in ovens, koelkasten, bain-marie systemen en chafing dishes. Polycarbonaat GN deksels passen ook op deze serie.

 • Budget Line

  Budget Line

 • Vogue

  Deze GN 1/6 gastronormbakken zijn onmisbaar in elke professionele keuken en kunnen gebruikt worden voor het koken, opslaan, opwarmen, vervoeren, koelen en presenteren van voedsel. Ze besparen u ook tijd, want ze kunnen direct vanuit de oven in de vriezer en in de bain marie.

 • Gastro-M

  De Gastro-M 1/6 gastronorm bakken, geproduceerd in Europa, zijn vervaardigd uit roestvrij staal AISI304 (18/8) en zijn verkrijgbaar in standaard modellen en geperforeerde uitvoeringen. De versterkte randen voorkomen beschadigingen en waarborgen een lange levensduur. Voldoen aan alle Europese normen op basis van voedselveiligheid.

Per pagina
Toon 1 - 24 van de 34 artikelen
Toon 1 - 24 van de 34 artikelen