Polypropyleen gastronormbakken Er zijn 22 producten.

Maak een keuze uit de volgende subcategorieën

 • Gastronormbak PP 1/1

  Deze Polypropyleen gastronormbakken van 1/1 gastronorm zijn geur en smaak vrij dus uitermate geschikt voor bewaren van voedsel. De zachtere mat kunststof gastronormbakken van Polypropyleen zijn stapelbaar, vaatwasmachine en magnetron bestendig en geschikt voor temperaturen van -40C tot +70C. 

 • Gastronormbak PP 1/2

  De zachtere mat kunststof gastronormbakken van Polypropyleen zijn stapelbaar, vaatwasmachine en magnetron bestendig en geschikt voor temperaturen van -40C tot +70C. Deze Polypropyleen gastronormbakken van 1/2 gastronorm zijn geur en smaak vrij dus uitermate geschikt voor bewaren van voedsel. 

 • Gastronormbak PP 1/3

  Deze Polypropyleen gastronormbakken van 1/3 gastronorm zijn geur en smaak vrij dus uitermate geschikt voor bewaren van voedsel. De zachtere mat kunststof gastronormbakken van Polypropyleen zijn stapelbaar, vaatwasmachine en magnetron bestendig en geschikt voor temperaturen van -40C tot +70C.

 • Gastronormbak PP 1/4

  Deze Polypropyleen gastronormbakken van 1/4 gastronorm zijn geur en smaak vrij dus uitermate geschikt voor bewaren van voedsel. De zachtere mat kunststof gastronormbakken van Polypropyleen zijn stapelbaar, vaatwasmachine en magnetron bestendig en geschikt voor temperaturen van -40C tot +70C.

 • Gastronormbak PP 1/6

  De zachtere mat kunststof gastronormbakken van Polypropyleen zijn stapelbaar, vaatwasmachine en magnetron bestendig en geschikt voor temperaturen van -40C tot +70C. Deze Polypropyleen gastronormbakken van 1/6 gastronorm zijn geur en smaak vrij dus uitermate geschikt voor bewaren van voedsel. 

 • Gastronormbak PP 1/9

  Deze Polypropyleen gastronormbakken van 1/9 gastronorm zijn geur en smaak vrij dus uitermate geschikt voor bewaren van voedsel. De zachtere mat kunststof gastronormbakken van Polypropyleen zijn stapelbaar, vaatwasmachine en magnetron bestendig en geschikt voor temperaturen van -40C tot +70C.

Toon 1 - 22 van de 22 artikelen
Toon 1 - 22 van de 22 artikelen