Gastronormbakken Er zijn 453 producten.

Maak een keuze uit de volgende subcategorieën

 • RVS gastronormbakken

  De RVS gastronormbakken van Gastronormbakken.com zijn genomeerde gastronombakken volgens de internationale norm. Gastronormbakken.com verkoopt topkwaliteit RVS gastronormbakken in verschillende maten: 1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 1/4, 1/6 en 1/9. De RVS gastronormbakken hebben praktische afmetingen en kunnen daarom gemakkelijk in bijna elke oven worden gebruikt. Daarnaast nemen de RVS gastronormbakken weinig plaats in lade of kast in, omdat ze handig stapel-/nestelbaar zijn.

 • Polycarbonaat gastronormbakken

  Hoogwaardige Polycarbonaat Gastronormbakken van professionele kwaliteit. De bakken zijn reuk- en smaakvrij. Onze polycarbonaat gastronormbakken zijn geschikt voor magnetron en temperaturen van -40°C tot +99°C. 

 • Polypropyleen gastronormbakken

  Polypropyleen gastronormbakken zijn geur en smaak vrij dus uitermate geschikt voor bewaren van voedsel. De zachtere mat kunststof bakken van Polypropyleen zijn stapelbaar, vaatwasmachine en magnetron bestendig en geschikt voor temperaturen van -40C tot +70C. De bij te verkrijgen deksels sluiten strak af.

 • HACCP Voorraaddozen

  Deze HACCP voorraaddozen zijn luchtdicht afsluitbaar. De dozen zijn als set, of los verkrijgbaar. De set bevat; container, deksel en deksel clips (geel, blauw, groen en rood volgend de HACCP normen). Een losse HACCP container bevat enkel de container, zonder deksel en/of toebehoren. Er zit een slijtvast etiket op de HACCP voorraaddozen voor voedsel opslag registratie. 

 • Gastronorm Deksels

  Gastronormbakken.com biedt u een groot aanbod gastronorm deksels aan. Wij verkopen gastronormdeksels van: RVS, Polycarbonaat, Polypropyleen, Tritan BPA vrij en Coldfest. De deksels sluiten goed op de zelfde maat gastronormbakken. Zo blijft uw voedsel langer vers.

 • Coldfest gastronormbakken

  De Coldfest gastronormbakken blijven tot 6 uur gekoeld op of onder de HACCP-richtlijnen van 4*C. De Coldfest bakken voldoen aan de standaard gastronormafmetingen en kunnen worden gebruikt voor direct contact met alle soorten etenswaren.

 • Tritan BPA vrij Gastronormbakken

  Deze hoogwaardige Tritan gastronormbakken bevatten geen Bisphenol A. De bakken zijn reuk- en smaakvrij en dus uitermate geschikt voor het bewaren van voedsel. De Tritan BPA vrij gastronormbakken hebben een zeer heldere transparantie.

 • Porselein gastronormbakken

  Porselein gastronormbakken

Toon 1 - 453 van de 453 artikelen