Gastronormbak RVS 1/1 Er zijn 73 producten.

Maak een keuze uit de volgende subcategorieën

 • Kitchen Line

  Gastronormbakken RVS. Door gladde randen eenvoudig te reinigen. Geschikt voor gebruik in ovens, koelkasten, bain-marie systemen en chafing dishes. Lichtere kwaliteit dan de Profi Line serie, maar even stabiel door speciaal versterkte hoeken.

 • Profi Line

  Profi Line Gastronormbakken van hoge kwaliteit roestvaststaal 18/10. Zeer solide design. Gladde randen en eenvoudig te reinigen.
  Geschikt voor gebruik in ovens, koelkasten, bain-marie systemen en chafing dishes. Polycarbonaat GN deksels passen ook op deze serie.

 • Budget Line

  Gastronormbakken Budgetline, de nieuwe en goedkopere uitvoering, mooie stevige gastronormbakken van de budgetline van Hendi.

  Bedoeld voor gebruik in heteluchtovens, koelkasten, bain-marie systemen en chafing dishes.

 • Budget Line met handgrepen

  Gastronormbakken budgetline met verzonken handgrepen

 • Vogue

  De GN bakken van Vogue is gemaakt van hoge kwaliteit, duurzaam RVS. Deze GN bakken zijn perfect voor scholen, kantines, hotels en cafés. Ze zijn geschikt voor warme en koude gerechten en kunnen dus gebruikt worden voor het koken, opslaan, opwarmen, vervoeren, koelen en presenteren van voedsel.

 • Gastro-M

  De Gastro-M 1/1 gastronorm bakken, geproduceerd in Europa, zijn vervaardigd uit roestvrij staal AISI304 (18/8) en zijn verkrijgbaar in standaard modellen en geperforeerde uitvoeringen. De versterkte randen voorkomen beschadigingen en waarborgen een lange levensduur. Voldoen aan alle Europese normen op basis van voedselveiligheid.

Per pagina
Toon 1 - 24 van de 73 artikelen
Toon 1 - 24 van de 73 artikelen